Boektrailer en ander nieuws

Het is weer eens veel te lang geleden dat ik hier iets nieuws heb gemeld. De meeste actuele gebeurtenissen deel ik via Facebook  (een 'like' waardeer ik zeer) en Twitter en dan schiet deze site er nog wel eens bij in. Maar om kort te zijn: ik won niet de Groninger Persprijs, maar maakte wel heel veel  filmpjes. Een niet onaanzienlijk deel daarvan (voor o.a. de GGD Groningen, O2G2 en UMCG) zijn voor intern gebruik, dus die kan ik hier niet laten zien. Maar een paar dingen wel. 

Dit artikel in de Guardian  stelt Fietsstad Groningen als als voorbeeld voor de rest van de wereld. Collegepartij D66 in de stad Groningen wilde het gemeentelijke fietsbeleid illustreren met een geinig filmpje. Dat is dit low-budget filmpje geworden (#TopGear050), waarbij we gebruik maakten van 3 GoPro's.

Iedere twee weken maak ik het programma 'Cunera' voor RTV Noord, uitgezonden op de zondagavond. Hierin kijkt Cunera van Selm met een andere blik naar een actueel onderwerp van die week. Ik teken voor de regie en montage. 

Zeer trots ik op de boektrailer die ik maakte met producent Peter Doorn en cameraman Martijn Pot voor de van oorsprong Liberiaanse schrijver Vamba Sherif  Zijn roman 'De Zwarte Napoleon'  kwam begin november uit. De boektrailer  s voor ons een opmaat voor een documentaire over Vamba die we graag willen gaan maken. Wordt vast vervolgd.


info@perriehoekstra.nl    +31-6-15052515     Tjerk Bolhuisstraat 16     9713WD   Groningen